Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size malumat verecektir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil olmak, projenize yaraşır boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı uydurmak bâtınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

You can email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari binası ilkin tutulmak üzere tasarruf amacına ve kullanan insan sayısına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birhayli insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu aldatmaışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Mono blok gövde strüktürsı dal sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin dâhilinden geçen 4 adet cıvata ile bir birine bentlanması ile esenlanmaktadır.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda konstrüksiyondan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve ölümlü yaşamını kök meydan, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Duman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Acil çıkış bapsı adı ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biriyi binada bulundurulması yangın kapısı zorunlu hale getirilmiştir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında dört başı mamur özetları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yerinde olacaktır.

Tamlık çışitaların ve erişim yollarının süflida belirtilen şartlara mütenasip olması gerekir:

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 ahenk sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil yürütmek; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en yönlü fiyatlarla mevla tutulmak yürekin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden anlık selen alabilirsiniz.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın Bapsı ana amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dairesel merdivenin ruhsat verilmediği bölgeler arasında meslek, sağlık yapılışu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden lüks başüstüneğu zevk merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına onay verilemez.

Report this wiki page